11 28 Foto Quintet Corda RED webEl darrer concert a l’Auditori Pau Casals del Cicle de Tardor d’enguany serà el concert familiar Mirant al Mar, a càrrec del Quintet Camerata XXI i David Puertas com a narrador, i tindrà lloc el diumenge 4 de desembre, a les 12 del migdia.

“El mar embadaleix, com la música, però també activa les emocions, com la música. Han mirat el mar els viatgers, els poetes, els músics... i també tots i cadascun de nosaltres.”

Amb aquest preàmbul, el Quintet Camerata XXI, petita formació de corda de l’Orquestra Camerata XXI de les comarques tarragonines, i David Puertas, divulgador músical, ens presentaran un programa amb música feta de cara al mar, on les notes i les paraules acompanyaran l’afany d’explicar què és allò que ens fascina del mar, de la seva grandesa, de la seva calma, de la seva fúria...

Durant l’actuació, un pòquer de mariners musicals, navegant amb veles al vent, faran que els grans noms de la música catalana es donin la mà buscant els misteris de les onades: Toldrà, Albéniz , Casals i Montsalvatge.

Es tracta d’un concert participatiu, en què els espectadors, des dels més petits fins als més grans, descobriran peces musicals d’aquests grans compositors catalans.



©2019 Ajuntament del Vendrell