11 25 Joan NadalEl proper divendres 2 de desembre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Univers Nadal”, de l’artista Joan Nadal. Una mostra d’aquest creador polifacètic que, segons explica ell mateix en el díptic de la mostra, porta 50 anys perseguint la llum, captant els colors, els moments efímers que ens regala la natura, estudiant les formes, observant i gaudint de la bellesa, i expressant-los a través de diferents llenguatges plàstics.

La mostra del Portal del Pardo oferirà un recull molt variat, un xic antològic, del seu món, la seva trajectòria artística, aglutinant peces de diferents èpoques, amb diferents procediments i tècniques artístiques. L’objectiu és mostrar aquest “Univers Nadal” perquè el públic del Vendrell el descobreixi i valori.

En Joan Nadal es va formar artísticament a l’Escola d’Art Sant Bonaventura de Vilanova i la Geltrú. Al 1982, va llicenciar-se en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. És un artista polifacètic que s’expressa a través de diferents tècniques com el dibuix, la pintura, la fotografia, les instal·lacions , els muntatges escultòrics o la poesia visual, entre d'altres.

Una de les seves passions pictòriques és el paisatge. Captar la llum, l’energia, les vibracions cromàtiques, les formes i els colors de la natura, l’han portat a explorar i pintar sèries dedicades als cels, a les roques, als boscos, al mar, a la neu, a l’aigua, etc., sempre exaltant la vida, l’ecologia, la joia de viure mediterràniament.

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 8 de gener de 2017 en horari de dimarts a divendres de 17 h a 20 h, dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i diumenges d’11 h a 14 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell