11 21 Quartet BrossawEl Quartet Brossa i la cantautora Maria Rodés actuaran el proper dissabte 26 de novembre a les 20:30h a l’Auditori Pau Casals amb una proposta que porta per títol “Harmonies del firmament”, i que s’inclou dins de la programació del Cicle de Tardor.

“Hi ha un cràter a la Lluna que porta el teu cognom” em va dir una vegada el meu pare abans d’anar a dormir. Jo quasi bé no sabia que era un cràter però em vaig sentir estranyament orgullosa de la recent descoberta possessió familiar i vaig adormint-me preguntant-me si això em donaria dret, més endavant, a tenir un tros de Lluna com a segona residència.

Aquest és el punt de partida del nou projecte que posarà en escena la cantautora Maria Rodés. Un projecte que està treballant i posant en comú amb el Quartet Brossa i que esdevindrà el seu nou i imminent treball discogràfic. La reconeguda cantautora estiba del fil del seu avantpassat, el religiós i astrònom Lluís Rodés – recordat entre d’altres coses per vetllar per l’Observatori de l’Ebre durant la Guerra Civil i per haver descobert un cràter a la Lluna- per conrear un teixit de cançons que deambulen entres l’espiritualitat, l’astronomia i el conflicte social.

El repertori està format de cançons pròpies inspirades en la història de Lluís Rodés com "Noche Serena", "Luciernaga en el Suelo", "Fui a Buscar al Sol", “Eclipsi", "Nana negra" o "Creo que no soy yo" i també per versions d'altres artistes com "Mi pobre patria" de Franco Battiato o "Lua lua lua" del cantautor brasileny Caetano Veloso.

Maria Rodés i el Quartet Brossa s’uneixen per donar forma a aquesta proposta, que hi afegirà convidats ben especials que eixamplaran l’univers musical i escènic de la proposta. Una experiència molt singular que reunirà a l’escenari sons i conceptes contrastats i posarà a prova de nou al versalitat del Quartet Brossa.



©2019 Ajuntament del Vendrell