11 14 Simfonia de les Pedres i el VentwwAquest dissabte 19 de novembre, a les 22 h, arriba un dels plats forts de la temporada musical del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), amb la “Simfonia de les Pedres i el Vent”, un homenatge a Sangtraït, encapçalat pel cantant i baixista Quim Mandado, amb Martín Rodríguez a la bateria i Joan Cardoner a la guitarra, acompanyats per l’Orquestra de Cambra de l’Empordà (OCE), sota la direcció de Carles Coll.


Precisament de la unió del mateix Quim Mandado amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i el grup de heavy metal “Los Guardians del Pont” sorgeix aquest espectacle únic i ple d’emocions, on es fa un repàs als himnes més coneguts de Sangtraït (El vol de l’home ocell, Els senyors de les pedres, La reina del gel, Somnis entre boires, etc,.), deixant espai per la força de les guitarres elèctriques i la delicadesa de les cordes dels violins.

Les entrades es poden aconseguir a un preu de 17 euros i 13 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell