11 07 Sol i fa plouwAquest proper diumenge 13 de novembre es tanca la programació familiar del segon semestre de 2016 del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), amb l’espectacle Sol i fa plou del pallasso Sabanni.

En Sabanni és un personatge estrany i divertit que, fins fa poc, treballava com a pallasso clàssic a l'últim circ itinerant de Catalunya. Degut a una gran tempesta, però, aquest circ es va veure obligat a plegar. Tot i així, el nostre amic, que sap fer poca cosa més que el pallasso, segueix actuant fent riure a petits i grans amb els seus números de màgia, coloms, mocadors i tot tipus de xarivaris.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i es poden adquirir adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti. L’obra és gratuïta per als menors de 3 anys.

Les localitats seran numerades i només es podrà escollir ubicació si es compren anticipadament. Les entrades que es comprin el mateix dia a taquilla seran també numerades però s’adjudicaran de forma correlativa sense possibilitat d’escollir ubicació.



©2019 Ajuntament del Vendrell