11 04 rp nit xarxawLa Xarxa Emprenedora del Vendrell ja té a punt la II Nit de la Xarxa, que es durà a terme el proper dijous 24 de novembre, i en el decurs de la qual lliurarà la segona edició dels Guardons Benjamí, que tenen com a objectiu reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del territori que hagin excel·lit durant l’any 2016.


La voluntat de la Xarxa Emprenedora és repetir l’èxit de la primera edició, que va reunir més de cent empreses i emprenedors al voltant d’aquesta trobada empresarial. Enguany, i reforçant la voluntat de la Xarxa d’obrir-se cada cop més a la comarca del Baix Penedès, el sopar de la II Nit de la Xarxa tindrà lloc a l’Heretat Sabartés, a Banyeres del Penedès.

Els Guardons Benjamí 2016 tindran les categories següents:


Innovació

Es valorarà l’adopció de nous productes o serveis i tot allò que impliqui novetat en la cadena de valor de l’organització, com ara en els procediments, sistemes, tècniques i implementació de noves eines tecnològiques.

Internacionalització
Es valorarà un major posicionament de l’organització en mercats d’altres països, així com l’increment dels volums de comerç amb l’exterior. També es tindrà en compte l’accés de l’empresa a mercats fins ara inèdits per a la seva activitat.

Actitud emprenedora
Es valorarà el desenvolupament d’una nova activitat empresarial, durant l’exercici 2016, que destaqui pel seu efecte innovador, de notorietat o de contribució a l’entorn. Es tindrà en compte el potencial de creació de nous llocs de treball. Es consideraran tant les empreses de nova creació com les empreses ja existents anteriorment i que hagin desenvolupat una nova activitat.

Cooperació
Es valorarà la participació de l’empresa en projectes de cooperació empresarial i la creació de sinèrgies.

Trajectòria
Es reconeixerà la trajectòria d’un empresari o empresària que hagi excel·lit en la gestió, hagi estat artífex de bones pràctiques i hagi actuat de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs d’una o més organitzacions.


El jurat dels Guardons Benjamí estarà format per persones expertes en l’àmbit de l’emprenedoria i l’empresa, i la seva composició es farà pública el mateix dia del lliurament dels guardons. Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates. Les empreses guardonades rebran el prestigiós Benjamí, peça escultòrica de la ceramista Roser Oter.


El termini de presentació de candidatures ja ha finalitzat però encara estan obertes les inscripcions per al sopar de la II Nit de la Xarxa, que es poden fer a l’Eina, trucant al 900 33 88 33 o al correu leina@leina.org. En el transcurs de la vetllada, també s’oferirà una ponència d’interès empresarial.


Durant la presentació de l’acte, el regidor d’Emprenedoria, Ferran Trillas, ha agraït la feina de la Unitat de gestió de la tasca per l’organització d’aquest esdeveniment així com la col·laboració d’Heretat Sabartés, i, alhora, l’aportació econòmica de Caixabank, que permet tirar endavant aquesta i altres activitats de la Xarxa Emprenedora al llarg de l’any.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell