11 02 Imatge punt llibre Pau CasalswPer iniciativa de la Biblioteca Pública Terra Baixa i, conjuntament amb Vil·la Museu Pau Casals de Sant Salvador i el museu de la Casa Nadiua de Pau Casals, amb l'esponsorització de la Impremta Ramon del Vendrell i amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, s’inicia una col·lecció de punts de llibre commemoratius de Pau Casals.

La voluntat és que cada any, durant la setmana “El Vendrell viu Pau Casals” es pugui presentar un nou punt de llibre i, així, anar confeccionant tota una col·lecció any rere any.

El punt de llibre inclourà una frase del mestre i reproduccions d'elements bibliogràfics, discogràfics, museístics, etc. dels fons de la biblioteca o dels museus que participen en el projecte.

El disseny d’aquest any presenta la frase: “Allò difícil és deixar en una obra una marca genuïnament personal, tot i servir-se del llenguatge corrent i comprensible” així com una reproducció de la portada del CD Hall of fame i del llibre de Josep Maria Corredor Converses amb Pau Casals.

El tiratge de l’edició d’aquest any 2016 és de 80.000 punts de llibres. El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Servei de Biblioteques, els repartirà entre les 400 biblioteques de tota Catalunya. També es podran aconseguir a Vil·la Museu Pau Casals de Sant Salvador, al museu de la Casa Nadiua de Pau Casals i a la Biblioteca Pública Terra Baixa.



©2019 Ajuntament del Vendrell