10 24 Caiguts del celwAquest divendres 28 d’octubre, a les 22 h, continua la programació del segon semestre de 2016 del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), amb un dels plats forts de la temporada: es tracta de la comèdia Caiguts del cel de Sébastien Thyéri, sota la direcció de Sergi Belbel, i amb la interpretació d’Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Àlex Casanovas i Anna Barrachina.

Aquesta obra tracta sobre la vida tranquil·la i feliç d'una parella petit burgesa de mitjana edat que es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s'embolica quan s'hi veuen implicats la dona de fer feines i un peculiar veí molt inquietant. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat.

Una comèdia que fa plorar de riure i és, al mateix temps, una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid i divertidíssim d'un dels vicis que mai sembla passar de moda: la cobdícia.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 29 euros i 22 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell