10 14 07 fira multisectorial webTant des de l’organització com per part dels expositors, es fa un balanç satisfactori de la Fira de Santa Teresa 2016, que es va celebrar el passat cap de setmana amb una gran afluència de públic en els diferents espais.

Amb una continuació en la seva transformació, iniciada en l’edició anterior, la Fira s’ha ampliat a nous àmbits per donar espai a la diversitat d’activitats econòmiques, com són l’agricultura ecològica, els productes km 0, la robòtica i els videojocs. També es va donar cabuda a les últimes tendències de consum amb la primera fira “Fet a mà” que, a part d’espais expositius, també va oferir tallers amb un gran èxit de participació. I es va mantenir l’espai de recreació històrica de la Fira d’Abans a la carretera del Dr. Robert, de la mateixa manera que les parades d’artesania van tornar a ocupar el c/ Cafès.

A la Rambla, la mostra multisectorial va compartir espai, un any més, amb la zona gastronòmica i de tastos, la qual va tornar a tenir una bona acceptació per part dels visitants que, al vespre, van poder gaudir d’actuacions en directe. L’automoció, que continua mantenint la seva ubicació a l’aparcament del Pèlag, va ampliar el nombre d’expositors i de marques i també va comptar amb una bona concurrència de visitants.

A la inauguració, que va anar a càrrec de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; del president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i del regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, es va comptar amb la presència de Tarracus, la mascota dels Jocs. Al final de l’acte, Martí Carnicer va rebre la bandera que identifica el municipi com una de les seus.

I pel que fa la part cultural i festiva, es va poder gaudir del concurs de sardanes, de les cercaviles populars, dels versos dels Diables, del concert del 30è aniversari del Bou de Foc, entre d’altres actes programats. I a la diada castellera de Santa Teresa es va tornar a fer història, amb una nova demostració de superació dels Nens del Vendrell, que va descarregar el primer castell de nou amb folre de la seva història, i amb la primera construcció de deu descarregada a la plaça Vella, a càrrec de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.

El regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, es mostra satisfet pel desenvolupament de la Fira i per la important afluència de visitants que s’ha tingut durant tot el cap de setmana, però ha expressat que encara falta aconseguir singularitzar-la.  



©2019 Ajuntament del Vendrell