10 10 rp ajuts contractacio webFins al 30 de novembre, les empreses, autònoms i comerços del Vendrell i de la comarca del Baix Penedès que facin noves contractacions de persones desocupades es podran acollir a la convocatòria de subvencions d’un euro per hora treballada. Aquest ajut es va aprovar el passat mes de juny, en el ple de pressupostos, amb una partida de 30.000 euros.

Han de ser contractes de com a mínim tres mesos i que la persona contractada hagi estat més d’un trimestre a l’atur i que estigui empadronada al Vendrell. Es subvencionarà fins a un màxim de 12 mesos del contracte. A més, hi ha complements per a les empreses que ocupin treballadors durant més de sis mesos o a través de la Borsa de Treball de l’EINA. També hi ha subvenció addicional per a contractacions a menors de 30 anys, majors de 45 anys, aturats de llarga durada i persones amb alguna discapacitat.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “la convocatòria es fa en l’època més complicada pel que fa a les dades de l’atur, ja que és quan hi ha un augment pel fet que han finalitzat les contractacions de la temporada d’estiu”.

Les empreses interessades a acollir-se a aquesta convocatòria de subvencions s’han d’adreçar a l’EINA (Camí Reial, 13-17, tel. 900 33 88 33) per rebre més informació i assessorament sobre la documentació que han de presentar.



©2019 Ajuntament del Vendrell