10 10 arbrat plvella01wAvui al migdia, l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha explicat la decisió de l’equip de govern de retirar els tres plataners de la plaça Vella després que els informes tècnics ho aconsellin per motius de prevenció i seguretat. El regidor de Serveis Públics, Josep Marrasé, ha detallat que “des de fa mesos la regidoria de Via Pública està fent un seguiment acurat de l’estat dels arbres de la plaça Vella i s’ha detectat que pateixen un desarrelament important a causa de diverses obres que s’han anat fent a la plaça al llarg dels anys”.

Marrasé ha afegit que hi havia una previsió de fer aquesta actuació en un dos mesos, però circumstàncies sobrevingudes, com és el cas de la propera diada castellera de la Fira, han fet accelerar el procés i al llarg d’aquesta mateixa setmana els tres arbres seran retirats.

D’altra banda, l’alcalde del Vendrell ha donat a conèixer que també des de fa uns mesos s’està estudiant un projecte alternatiu a la presència dels arbres, que inclogui la incorporació de mobiliari urbà amb la voluntat de mantenir alguns elements de verdor a la plaça Vella. Un procés amb el que s’està comptant amb la col·laboració dels veïns de la plaça i els seus voltants.

Precisament, Martí Carnicer ha volgut posar de relleu que la setmana passada el govern es va reunir amb els veïns per informar-los de l’estat dels arbres i de les actuacions que s’han de dur a terme en els propers dies.



©2019 Ajuntament del Vendrell