10102016 presemtació Setmana GGranwLa Setmana de la Gent Gran del Vendrell compleix onze anys i ve carregada amb un programa d’activitats que es celebrarà enguany del 17 al 23 d’octubre. Aquesta tradicional trobada està adreçada a les persones de més edat, però oberta a tothom, amb la voluntat que sigui el màxim de participativa possible.

Cal recordar que per a alguns dels actes cal realitzar inscripció prèvia i el termini s’inicia aquest dilluns 10 d’octubre.

Les activitats es posen en marxa el dilluns 17 d’octubre amb el Taller-conferència “Com gestionar les teves emocions”, a càrrec de la psicòloga Patrícia Maguet, que es durà a terme a les 18h, al Centre cívic l’Estació.

Una altra de les activitats de la Setmana de la Gent Gran serà la caminada des del Vendrell fins a La Papiola i tornada al Vendrell, amb esmorzar inclòs, que es farà el dimarts 18 d’octubre. La sortida es farà des de la Plaça del Tívoli a les 9 del matí. Les persones que hi vulguin participar hauran d’aportar, com a inscripció solidària, un quilo o litre d’aliments, preferentment oli i sucre, que es destinaran al Centre de distribució d'aliments de Càritas.

D’altra banda, el dimecres 19 d’octubre, a les 17h, es durà a terme una visita guiada emmarcada en la Ruta Pau Casals, que començarà a la plaça Nova.

Com ja és tradicional, l’onzena Setmana de la Gent Gran també inclourà enguany una excursió fora del municipi. Serà el dijous 20 d’octubre quan es farà una sortida Montroig i Reus per descobrir dos personatges que formen part de La Ruta dels Genis: Joan Miró i Antoni Gaudí. El preu és de 28 € i inclou el transport, el dinar i les visites. Les inscripcions per a l’excursió s’han de fer al Centre cívic l’Estació.

Els actes continuaran el divendres 21 d’octubre amb la trobada “Fils i agulles”, una exhibició i mostra de treballs fets amb fils i agulles (puntes de coixí, punt de mitja, ganxet, punt de creu, mig punt, patchwork...) que es durà a terme de les 17h a les 19h, a la plaça Nova.

Enguany, la Setmana de la Gent Gran inclou també una sessió del ball de tarda, el dissabte 22 d’octubre, que es farà a la Plaça del Tívoli. En aquest cas, l’aforament és limitat i per participar-hi també cal aportar un quilo o un litre d’aliment.
La Setmana clourà amb el dinar de celebració de les Noces d’Or el diumenge 23 d’octubre, a les 14h, adreçat a parelles que compleixin els 50 anys de casats durant el 2016. Enguany s’hi han inscrit 15 parelles. A banda de compartir el dinar, amb pastís inclòs, rebran com a obsequi un vídeo enregistrat pels alumnes del mòdul d’Imatge i so de la Casa d’Oficis amb entrevistes i imatges de cada parella.

La Setmana de la Gent Gran del Vendrell està organitzada per l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell en col·laboració amb les quatre associacions de gent gran del municipi (l'Associació de Gent Gran del Vendrell, l'Associació de Gent Gran del Tancat, l'Associació de Jubilats i Pensionistes dels barris marítims i l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Vendrell).



©2019 Ajuntament del Vendrell