09 30 Dàmaris GelabertwEl proper diumenge 9 d’octubre s’inicia la programació familiar del segon semestre de 2016 del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), amb l’esperat concert de la pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils, Dàmaris Gelabert.

Aquest concert, programat pel diumenge a les 18 h, va exhaurir les seves localitats el mateix dia que es van posar a la venda, fet que va provocar que s’optés per realitzar una nova sessió que tindrà lloc el mateix diumenge 9 d’octubre, a les 12 h del migdia.

La Dàmaris Gelabert presentarà el seu repertori més conegut (Bon dia, Els dies de la setmana, Qui sóc jo?, L’hora de fer música, l’Abecedari, etc.) acompanyada per quatre músics i dues coristes. Un concert familiar fresc i dinàmic, ple de ritme, perquè tota la família pugui cantar, ballar i gaudir d’aquestes divertides cançons que molts nens i nenes canten diàriament.
Les seves cançons, a banda de fer feliços i divertir als infants, tenen un alt contingut pedagògic, projectant valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i a unes melodies fàcilment enganxoses.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 7 euros, 5 euros amb els descomptes habituals, i gratuït per als menors de 3 anys, i es poden adquirir adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h de dilluns a divendres; mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Les localitats seran numerades i només es podrà escollir ubicació si es compren anticipadament. Les entrades que es comprin el mateix dia a taquilla seran també numerades però s’adjudicaran de forma correlativa sense possibilitat d’escollir ubicació.



©2019 Ajuntament del Vendrell