01 Siempre serás casa en mis bolsilloswAquest proper diumenge 2 d’octubre, a les 18 h, s’inicia la programació del segon semestre de 2016 del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), amb el recital músico-poètic (Siempre) serás casa en mis bolsillos.

Un espectacle que té la paraula i la música com a principals protagonistes, amb un repertori de cançons pròpies i d’altres que musiquen els poemes de Javier Gil, acompanyat per Pemi Rovirosa (guitarra i veu) i Irene Sansalvadó (flautes).

La lectura d’aquests escrits té un punt en comú: l’amor i el desamor. Sabrem d’aquelles dones estimades i oblidades a través de la interpretació dels textos, la projecció d’imatges i a través de trucades telefòniques que reflecteixen les pors, les lluites internes de cada fugida i els rencontres imaginaris; un clima que crea un ambient de complicitat, que irromp en les emocions del públic. No hi ha res de més compromès i transgressor que dir-li a algú: ets casa.

Les entrades són sense numerar i amb un aforament reduït, ja que el públic es situa dalt de l’escenari envoltant l’espectacle. El preu és de 10 euros i 7 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 

Per a més informació: www.tagelvendrell.cat o Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84.



©2019 Ajuntament del Vendrell