09 19 TÀG 2nsemestrewAquest dilluns s’ha presentat la programació del segon semestre del 2016 del Teatre Àngel Guimerà, que s’iniciarà el diumenge 2 d’octubre, a les 18 h, amb l’obra (Siempre) serás casa en mis bolsillo, un recital músico-poètic amb tres protagonistes: Javier Gil (textos), Pemi Rovirosa (guitarra i veu) i Irene Sansalvadó (flautes).

En concret, Pemi Rovirosa, del grup Lax’n’Busto i Irene Sansalvadó presentaran cançons pròpies i alienes creades a partir de textos de Javier Gil. La lectura d’aquests escrits té un punt en comú: l’amor i el desamor i es fa en un clima de complicitat i proximitat física amb el públic que busca despertar les emocions dels espectadors.

El diumenge 9 d’octubre, a les 18h, el TÀG obrirà les portes al públic familiar amb el concert de Dàmaris Gelabert, que presentarà el seu repertori més conegut acompanyada per quatre músics i dues coristes. Un espectacle fresc i dinàmic perquè tota la família pugui cantar, ballar i gaudir de les divertides cançons que,a més, tenen un alt contingut pedagògic.

El divendres 28 d’octubre, a les 22h, arribarà la comèdia, Caiguts del cel, dirigida per Sergi Belbel i amb un repartiment estel·lar: Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Àlex Casanovas i Anna Barrachina. El muntatge explica com la vida tranquil·la i feliç d’una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu i explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins del menjador de casa seva. Una comèdia que fa plorar de riure i és, al mateix temps, una metàfora punyent del sistema capitalista i un retrat àcid i divertidíssim d’un dels vicis que mai sembla passar de moda: la cobdícia.

La programació familiar d’aquest segon semestre es completarà amb l’espectacle Sol i fa prou, interpretat pel pallasso Jordi Saban, i que arribarà al TÀG el diumenge 13 de novembre, a les 12h. El muntatge explica les aventures d’en Sabanni, un personatge estrany i divertit que, fins fa poc, treballava com a pallasso clàssic a l'últim circ itinerant de Catalunya. Degut a una gran tempesta que va acabar d'ofegar els pocs recursos que tenia, el petit circ va veure’s obligat a plegar veles. Tot i així, en Sabanni, segueix actuant fent riure a petits i grans amb els seus números de màgia, coloms, mocadors i tot tipus de xarivaris.

La quota musical de la programació del segon semestre la completarà la Simfonia de les Pedres i el Vent. Homenatge a Sangtraït, el dia 19 de novembre, a les 22h, un espectacle sorgit de la unió de Quim Mandado amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i el grup de heavy metal “Los Guardians del Pont”, en què es fa un repàs als himnes més coneguts de Sangtraït, deixant espai per a la força de les guitarres elèctriques i la delicadesa de les cordes dels violins.

L’última proposta del semestre serà Chefs, de la compayia Yllana, una mirada divertida sobre el fascinant món de la gastronomia, a través de la història d’un xef de prestigi que ha perdut la inspiració i que ha de confiar en un absurd equip de cuiners per crear una recepta espectacular i innovadora i així poder mantenir les estrelles del seu restaurant.
La voluntat de la Regidoria de Cultura ha estat, novament, programar un ventall eclèctic d’espectacles, en què el públic de totes les edats hi trobi una proposta atractiva.

Les entrades es podran adquirir de forma anticipada a partir del dilluns 26 de setembre a través de Ticketea (902 044 226 i www.ticketea) i a la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24). També s’ofereix la possibilitat de comprar un abonament, per un mínim de 3 espectacles, a partir d’aquest divendres 23 de setembre. Ja el dia de les funcions, les entrades es podran comprar a la taquilla del TÀG una hora abans de la representació.

Com ja és habitual, el TÀG ofereix descomptes que s’apliquen a jubilats, estudiants, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLP del Baix Penedès i Carnet Únic.

Les entrades dels espectacles infantils seran numerades, Només es podrà escollir ubicació si es compren anticipadament. Les entrades que es comprin el mateix dia seran també numerades però s’adjudicaran de forma correlativa sense possibilitat d’escollir ubicació.



©2019 Ajuntament del Vendrell