09 13 escalada webEl dissabte 24 de setembre, La Lira Vendrellenca acollirà una jornada dedicada a l’escalada amb motiu del lliurament de trofeus de la Copa Catalana d’aquesta disciplina esportiva.

De 9 h a 12.30 h, el rocòdrom de la Sala Pau Casals estarà obert a tothom qui vulgui escalar-lo i, també, hi haurà quatre vies obertes per poder fer escalada a la façana de l’edifici de La Lira Vendrellenca. Durant al matí, al Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG), s’aniran projectant vídeos d’escalada. I a les 12:30 h tindrà lloc l’acte de lliurament de trofeus de la Copa Catalana d’Escalada.

L’organització aprofitarà l’ocasió per celebrar la recent proclamació de l’escalada com a esport olímpic, pel qual ja es podrà competir a les Olimpíades del 2020, a Tòquio. Durant la jornada es comptarà amb la presència de campions d’Espanya i d’Europa d’escalada.

Es convida tothom a apropar-se el dissabte 24 de setembre a La Lira Vendrellenca per conèixer i practicar l’escalada.

La roda de premsa de presentació ha tingut lloc avui divendres a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca i ha anat a càrrec del regidor d’Esports, Ferran Trillas; el president de La Lira Vendrellenca, Xavier Mercadé, i el responsable d’escalada de la Secció del Grup Muntanyenc de La Lira, Tomàs Querol.



©2019 Ajuntament del Vendrell