09 15 rp centre divulgacio medi ambient webLa Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals posa en marxa el projecte d’un nou equipament municipal per fomentar l’educació ambiental al Vendrell.

La regidora Eva Mata ha explicat que, al llarg de les diferents accions que s’han fet darrerament en matèria mediambiental, s’han detectat una sèrie de mancances, moltes d’elles relacionades amb una manca de coneixement.

Per això, s’ha iniciat el projecte d’adequar un local municipal que hi ha al costat de les dependències d’Urbanisme, al barri del Pèlag, per transformar-lo en un centre de divulgació sobre aspectes relacionats amb el medi ambient en el nostre municipi com, per exemple, la recuperació de l’espai natural de les Madrigueres, les campanyes de conscienciació per la tinença d’animals domèstics, la gestió dels residus i el reciclatge, la recuperació de camins històrics, entre d’altres. En aquest espai s’hi podran fer xerrades de divulgació, exposicions i consultes de temàtica mediambiental.

La dotació econòmica inicial per a aquest projecte és de 150.000 euros, procedents del cànon del reciclatge que s’ha fet al municipi. En aquest sentit, Eva Mata ha posat de relleu que “és una manera d’agrair l’esforç que fan molts ciutadans a l’hora de reciclar i aquest retorn al poble beneficiarà a tothom”.



©2019 Ajuntament del Vendrell