09 12 rp actes hermandad webL’Hermandad de Nazarenos de Nuestro Padre Jesús de las Penas y Nuestra Señora del Consuelo del Vendrell celebra el seu 25è aniversari, i els actes de celebració començaran els propers dies 30 de setembre i 1 d’octubre.

El divendres 30 de setembre, a les 19:30 h, a l’Església parroquial, tindrà lloc una missa i coronació de la Verge, a càrrec de l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol Balcells, acompanyat pel Cor Orfeó Parroquial. La corona ha estat restaurada, amb motiu de l’aniversari, per l’orfebreria andalusa Manuel de los Ríos.

I el dissabte 1 d’octubre, a les 17:45 h, al mateix lloc, se celebrarà l’acte d’agermanament de l’Agrupació de l’Hermandad del Vendrell amb l’Agrupación Musical Ntra. Sra. de la Estrella de Dos Hermanas (Sevilla). A continuació, es farà una processó extraordinària que farà un recorregut pels carrers del nucli històric del Vendrell. L’Hermano Mayor, Alfonso Muñoz, va explicar que la seva processó normalment es dirigeix cap a la zona del Tancat, “però en aquesta ocasió només passarem pels carrers més cèntrics”.

En aquest sentit, la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, va destacar que “aquest recorregut pel centre del Vendrell permetrà que moltes persones que ens visiten el cap de setmana puguin conèixer una manifestació cultural d’una entitat de la vila, que ja es tradició a la nostra Setmana Santa”.

Properament, s’anunciaran més actes de celebració d’aquests 25 anys de l’entitat, que finalitzaran amb la processó del Diumenge de Rams de la Setmana Santa del 2017.



©2019 Ajuntament del Vendrell