BalconswAquest proper divendres 16 de setembre, a les 19.30h, tindrà lloc el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de les obres presentades al XVIII Concurs de Fotografia Finestres i balcons amb història i encant del Baix Penedès, a la sala d’exposicions La Fusteria (carrer Major, 20).

La mostra romandrà oberta fins al 16 d’octubre de 2016. Com cada any, el Concurs compta amb la col·laboració del Grup Fotogràfic del Vendrell.

Aquest acte s’organitza amb motiu de la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, impulsades pel Consell d’Europa, amb el suport de la Unió Europea. A Catalunya, aquestes Jornades compten, a més, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i l’Institut Ramon Muntaner.

El nombre d’obres presentades al Concurs d’enguany suma un total de quaranta-una fotografies, fetes per quinze concursants. Molts autors i autores són habituals en el Concurs, però també hi ha la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors són: El Vendrell, Calafell, Barcelona, Cunit, Castellar del Vallès i l’Arboç del Penedès.



©2019 Ajuntament del Vendrell