09 13 Escola ArtwL’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa organitza, un any més, un conjunt de cursos i tallers adreçats tan a infants com a persones adultes. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a la seu de la Regidoria d’Educació, a la Rambla 24, del Vendrell.

D’una banda, s’ofereixen tallers de sensibilització (infants de 4 a 6 anys) i d’iniciació (infants de 7 a 10 anys) pensats perquè els més petits treballin mitjançant diverses tècniques plàstiques, la pintura i el color, el dibuix i el collage, el volum amb materials de reciclatge o el fang i els esmalts al foc. També per a nens i nenes de 4 a 12 anys s’ofereix un taller de ceràmica, que treballarà el fang com a material d’expressió artística. Així mateix, per a nois i noies d’11 a 14 anys, s’ha previst un taller d’oficis artístics, que té com a objectiu apropar l’alumne a l’aprenentatge de les tècniques bàsiques del dibuix, la pintura, l’esmalt, el collage...

D’altra banda, l’oferta per a adults inclou un taller de pintura, un taller de dibuix artístic, un taller d’esmalt al foc sobre metall i un taller de tècniques ceràmiques.

 

Per a més informació i inscripcions:

Àrea d’Educació: la Rambla, 24. El Vendrell.

Telèfon 977 668 962

Escola d’Art Apel·les Fenosa: 977 66 10 52

educacio@elvendrell.net

 



©2019 Ajuntament del Vendrell