09 06 RPBallarugawLa Ballaruga ha presentat un ampli ventall d’activitats extraescolars per al curs 2016-2017 amb la voluntat d’oferir a les famílies una oferta educativa complementària fora de l’horari lectiu, que contribueixi a la formació integral dels infants i joves.

A part de l’acollida matinal, s’han programat diverses activitats que es desenvoluparan a les diferents escoles del Vendrell des del proper 3 d’octubre fins al 31 de maig de 2017. Són, per exemple, “Som artistes”, “Fem’Art”, “El Gran Xef”, “Racons de Teatre”, “Fem d’Actors!”, “Espai Jove Teatre” o “Cambridge English”. Aquesta darrera actualitza l’activitat d’anglès adequant-la als continguts de Cambridge per tal de poder assolir els nivells que es demanen i presentar, si es vol, els nens i les nenes a exàmens de Cambridge que es faran al Vendrell. Com a novetat, enguany, l’activitat d’anglès s’oferirà també als alumnes de 1r i 2n d’ESO amb sessions a l’Hotel d’Entitats.

Una altra de les novetats d’enguany és la incorporació a l’oferta de La Ballaruga d’“Express?Art”, una activitat multidisciplinar que combina diferents expressions artístiques i creatives i que es farà a l’Escola Garbí. La voluntat és que sigui una activitat extraescolar inclusiva per a fomentar dinàmiques de cooperació entre infants de diferents escoles.

També aquest curs s’estrenarà l’activitat de Robòtica, que de forma educativa ajuda a aprendre d’una forma ordenada i seqüencial estructurant el pensament i afavorint l’aprenentatge transversal entre les diferents àrees, així com la d’Escacs i Juguem amb les Matemàtiques,

Tota la informació sobre les activitats, els preus i els horaris es pot trobar al web http://www.laballaruga.org/

El regidor d’Educació, Kenneth Martínez, ha destacat la importància d’aquestes activitats extraescolars perquè “són un complement a la formació que reben els nens i les nenes a l’escola”, al mateix temps que ha ressaltat el paper que juga La Ballaruga com a punt de trobada de totes les AMPES dels centres escolars del Vendrell.

Per poder fer les inscripcions, cal adreçar-se a l’oficina de La Ballaruga, a l’Hotel d’Entitats, o trucant al telèfon 977 664 002, de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h del matí i els dimarts de 4 a 19h. També es pot fer inscripció telemàtica a laballaruga@fundesplai.org.



©2019 Ajuntament del Vendrell