09 06 elsamoretswEl passat 31 d’agost de 2016 va finalitzar el 3r Concurs d’Instagram organitzat per la Regidoria de Turisme del Vendrell, que estava en marxa des del passat 11 de juliol sota el títol “El Vendrell, tasta’l”.

Aquesta ha estat la tercera vegada que la regidoria de Turisme del Vendrell (@turismevendrell) ha apostat per una xarxa de referència, que té un gran públic turístic molt actiu: Instagram.

Com en l’anterior ocasió, l’objectiu del Concurs ha estat que vilatans i visitants poguessin participar en una acció col·lectiva per fomentar la participació i promocionar el municipi arreu del país i del món, a través de l’etiqueta #elvendrelltastal.
Atès que enguany Catalunya és Regió Europea de la Gastronomia, la temàtica del Concurs ha estat “El Vendrell, tasta’l”. Calia que els usuaris captessin amb els seus mòbils aquells productes de proximitat del municipi (vins, plats..), llocs (restaurants, cellers, vinyes...), etc, que consideressin representatius del seu pas pel Vendrell i les seves platges.

Un cop finalitzat el període de participació al concurs, la guanyadora del premi ha estat @elsamorets, que s’endurà un lot de productes Km 0 del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell