08 31 Nou Aulari Escola Àngel Guimerà webEs destinen 325.000 euros en millores a centres educatius del Vendrell

Aquesta setmana han finalitzat les obres del nou aulari de l’escola Àngel Guimerà, un edifici que té dues aules amb les quals s’amplia la capacitat del centre, un dels que té més demanda al Vendrell. Amb aquest nou edifici s’alliberen espais per poder-hi desenvolupar ensenyaments complementaris a la classe ordinària.

El regidor d’Educació, Kenneth Martínez, ha explicat que “amb aquest nou aulari es podran recuperar espais d’ensenyaments complementaris, els quals milloren la qualitat de l’educació”.

El cost de l’obra ha estat de 180.000 euros i se n’han fet càrrec al 50% l’Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya. El projecte ha anat a càrrec d’arquitectes municipals.

 

Es substitueix la teulada de l’institut Andreu Nin i s’arranjarà la façana de l’escola Pau Casals

Aquest estiu s’ha procedit a la substitució de la teulada de l’edifici de 1r i 2n d’ESO de l’institut Andreu Nin, la qual estava malmesa. L’actuació ha estat costosa (95.000 € a càrrec de la Generalitat) pel fet que la teulada era de fibrociment i, per tant, ha requerit un tractament especial per la toxicitat de l’amiant.

I aquesta propera tardor es farà una primera fase d’arranjament de la façana de l’escola Pau Casals, que s’acabarà al final d’any. La segona fase es faria al curs següent. En aquesta actuació la Generalitat hi destina 50.000 euros.



©2019 Ajuntament del Vendrell