08 19 tall C31 2 webEl passat divendres 19 d'agost, a la tarda, l'Ajuntament del Vendrell, en el marc del Pacte de Berà, es va sumar al doble tall que va tenir lloc a la carretera C-31, a Segur de Calafell i a la rotonda entre Cunit i Cubelles, convocat per la Coordinadora Calafell per exigir l'eliminació del peatge de l'autopista C-32.

Els convocants van recordar que la C-32 és una de les vies de pagament més cares d’Europa en preu per quilòmetre, fet que ha disparat el trànsit a la comarcal C-31 fins als 20.000 vehicles diari, suposant un increment del col·lapse circulatori i de l'accidentalitat. La Coordinador ha informat que mantindrà les mobilitzacions fins assolir l’aixecament de les barreres.

En el manifest que va llegir la portaveu de la Coordinadora, Sònia Mirambell, a la plaça Mediterrani de Segur de Calafell, es va dir: “El peatge penalitza els nostres desplaçaments, la nostra economia, el nostre atractiu turístic i la nostra competitivitat. I diem prou a aquesta situació tan perjudicial i tan injusta. A una discriminació que patim mentre a altres indrets de Catalunya es busquen i es troben les solucions més adients. Som conscients que el cost econòmic  és elevat, però també diem que no és de rebut que els costos, els econòmics, els de seguretat i els de tota mena, els continuem pagant nosaltres, els habitants d’aquest territori maltractat i perjudicat”.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell