08 20 Cobla Maricel webEl dissabte 20 d’agost, a les 20:30 h, a l’Auditori Pau Casals, tindrà lloc el concert Arran de terra: música i vi, a càrrec de la Cobla Maricel, dirigida per Francesc Gregori i acompanyada pels comentaris de David Puertas, que aportarà una degustació musical catalana al 36è Festival Internacional de Música Pau Casals.

El concert ha estat pensat a partir de l’ànim de compartir, de buscar complicitats, de viure conjuntament emocions i de fer-ho a partir de la música que neix de la terra, inspirada en aquest element màgic que és el vi. La música, com el vi, ha de viure un llarg procés abans no arriba al consumidor o espectador, i en totes les fases d’aquest procés es va enriquint i va conformant-se fins a assolir les característiques que tindrà quan es presenti davant del públic.

Llicorella de J. Garreta, Impressions camperoles de Jq. Serra, La vinya de l’Avi de o La fil·loxera de R. Viladesau o Lleugerament borratxo de J.J. Blay seran alguna de les peces que ens faran connectar amb la terra i el vi. Per això, en aquest concert, s’ha tingut en compte la vida de les obres musicals des del moment en què van ser pensades, com han arribat a les mans dels músics, quina aproximació se n’ha fet, com s’han treballat, què han dit mentre s’assajaven i, finalment, com s’ofereixen al públic. A la temperatura que mereixen, amb la decantació justa, amb la copa adequada. Aquesta primer i aquesta després, amb la que té més bombolles al final.

Es convida al públic assistent que es deixi anar perquè la música, com el vi, els amari de sensacions profundes que ni tan sols hagin pogut somiar mai.



©2019 Ajuntament del Vendrell