08 16 regidors barris webEl passat mes de maig, el govern de l’Ajuntament del Vendrell va fer un pas més en l’àmbit de la participació ciutadana gràcies a la posada en marxa del programa “Regidors al barri”.

El 7 de juliol va tenir lloc la primera reunió al Centre Cívic de Coma-ruga i, a partir del mes de setembre, els regidors de l’equip de govern reprendran les visites mensuals a cada una de les sis zones en què s’ha dividit el Vendrell:

  1. Centre de la vila, el Puig i el Pèlag i la Muntanyeta.
  2. França, El Cintoi, El Tancat, El Bon Lloc, Mas Levi, Els Boulevards.
  3. Tancat del Galan, Mas d’en Gual, el Botafoc i el Nou Vendrell.
  4. Oasis Park, Baronia, Vendrell Mar, l’Eden Park, Bonavista i Bonavista Tennis.
  5. Barris marítims: Bonavista II (o Bonavista Mar), El Romaní, Zona Sanatori, Pascual Mitja Vila, Sant Salvador, Coma-ruga, el Francàs i el Barri Ferroviari.
  6. La Creu, Els Masos de Coma-ruga, Mas Borràs i Mas Astor, Torreblanca, Les Torretes  i Sant Vicenç de Calders.

A les trobades hi assistiran els regidors les àrees dels quals hagin estat objecte de consulta ciutadana. Per tant, les associacions de veïns o bé els ciutadans a títol individual que tinguin suggeriments, queixes o propostes sobre temes d’interès general del seu barri o zona hauran de registrar una instància al Servei d’Atenció al Ciutadà per exposar-los, en un termini de 30 dies abans de la trobada en el seu barri. D’aquesta manera, els regidors podran donar una resposta més acurada el dia de la reunió i anar-hi acompanyats de tècnics del tema, si s'escau.

El calendari de reunions, amb els llocs concrets on es duran a terme, està publicat al web de l’Ajuntament del Vendrell, a l’apartat de Participació Ciutadana (http://elvendrell.net/regidors-al-barri).

Les properes reunions són les següents:

1 de setembre de 2016 - Centre cívic de Sant Vicenç

6 d’octubre de 2016 - Sala de Plens de l’Ajuntament

Per a més informació:

Participació Ciutadana, tel. 977 10 94 94 i al web http://elvendrell.net/regidors-al-barri.



©2019 Ajuntament del Vendrell