08 05 platja sant salvador webEl passat 22 de juliol les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs van rebre la visita dels auditors de la certificadora TüvRheiland per a la renovació de la ISO 14001 de gestió mediambiental i de la ISO 9001 de gestió de la qualitat.

I aquesta setmana s’ha rebut la comunicació de la revalidació d’aquestes certificacions internacionals sobre la qualitat del seu entorn marítim.El regidor de Platges, Josep Marrasé, ha manifestat que “la renovació d’aquestes ISO avalen la bona gestió que es realitza a les platges del municipi, a les quals cal sumar-hi les banderes blaves que tenen les tres”.

Cal recordar que l’any 2012 l'Ajuntament del Vendrell va començar a implantar el sistema de gestió ambiental a les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs conforme als requisits de la norma UNE-EN ISO 14001:2004 i la de qualitat UNE-EN ISO 9001:2008.

La norma ISO és un sistema de gestió d'àmbit internacional que reconeix la forma de gestionar els serveis i les activitats que es desenvolupen a la zona de bany i a la sorra de les platges, amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament sostenible local. Aquesta certificació implica la planificació i implantació d'una política ambiental i de qualitat que inclou un compromís de millora contínua i de prevenció, i també el compromís de complir la legislació i la reglamentació ambiental vigents.

Així doncs, la renovació dels certificats és el resultat de la bona gestió integrada que tenen les platges del municipi i de l'esforç i la participació de tots els tècnics implicats en la gestió de les platges, tant de l'entitat local com de concessions i contractes.



©2019 Ajuntament del Vendrell