08 01 Conveni Diputació AuditoriwEl passat divendres 29 de juliol es va fer la signatura oficial del conveni entre la Diputació de Tarragona i el Patronat Municipal Auditori Pau Casals per impulsar la programació estable de música de l'Auditori i el 36è Festival Internacional de Música Pau Casals.

L’acord, que fixa l’aportació de 40.000 euros per part de la Diputació, el van rubricar el president de l’ens tarragoní, Josep Poblet, i l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, així com la presidenta del Patronat i regidora de Cultura, Eva M. Serramià.

La Diputació de Tarragona ve recolzant l'activitat cultural anual que es realitza a l'Auditori Pau Casals any rere any i, sobretot, el Festival Internacional de Música Pau Casals, una de les cites musicals més importants de la província de Tarragona. Un recolzament en forma de subvenció que ajuda a mantenir la qualitat dels diversos concerts que es fan en aquest equipament emblemàtic, però també a contribuir a la difusió i promoció del municipi del Vendrell i de la figura de Pau Casals.



©2019 Ajuntament del Vendrell