07-19 Camerata XXI 2wDesprés de l’èxit del concert inaugural del 36è Festival Internacional de música Pau Casals del passat dissabte a càrrec de la violoncel·lista Marie Elisabeth Hecker i el pianista Michail Lifitis, aquest proper 23 de juliol arriba la segona cita de la programació del FIMPC: l’Orquestra Camerata XXI, dirigida, en aquesta ocasió, per Òscar Colomina.

En el concert d’aquest proper dissabte 23 de juliol (20:30h), el públic podrà escoltar el Divertiment per a cordes KV 138 de W.A. Mozart, de difícil execució però alegre i carregat de bon humor; la Serenata per a cordes Op. 20 d’E. Elgar, una peça que farà sentir emoció i serenor, com si passegéssim pel camp i oloréssim el perfum de les flors; i finalment, el Divertiment per a cordes de B.Bartók, que combina la tradició amb la modernitat i, en aquest cas, el bon humor i les ganes d’agradar.

Un programa interpretat per l’Orquestra Camerata XXI, fundada el 2003 i de la qual en formen part els millors músics de les comarques del Camp de Tarragona. Una orquestra que ha anat fent camí fins a ser una de les millors orquestres de cambra de Catalunya i resident al Festival Internacional de música Pau Casals.

L’Orquestra Camerata XXI estarà dirigida pel compositor i director d’orquestra Òscar Colomina. Les seves composicions s’han estrenat al Wigmor Hall, Royal Festival Hall o al Queen Elizabeth Hall i dirigeix els ensembles a la Royal Academy of Music i la Yehudi Menuhin School.



©2019 Ajuntament del Vendrell