07-11 Fotos presentació campanya excrements gos1 webDel 15 de juliol al 14 d’agost, la Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals durà a terme una campanya de sensibilització per al foment de la recollida d’excrements de gossos de la via pública, amb una imatge gràfica molt significativa protagonitzada per una tifa.

En diferents punts del municipi es penjaran deu pancartes, es farà una bustiada per fer arribar a totes les llars del Vendrell un díptic informatiu i hi haurà vuit educadors de carrer. Aquests educadors, amb un uniforme ben vistós, recorreran els carrers del municipi per explicar a la ciutadania la campanya i per informar sobre l’ordenança de convivència i civisme en relació als excrements de gossos. A més, quan trobin un excrement, el senyalitzaran amb uns marcadors inspirats en sèries televisives d’investigació policial i, passada una estona, procediran a la seva retirada.

L’objectiu de la campanya, que es finança amb l’1% del contracte del servei de la neteja viària, és conscienciar els propietaris de gossos sobre les seves responsabilitats davant d’una problemàtica que suposa moltes queixes a l’Ajuntament. Aquesta campanya complementa una acció de la Regidoria de Convivència i Civisme que, recentment, va procedir a la instal·lació de cartells arreu del municipi per recordar als veïns que s’han de recollir les deposicions dels animals i que és l'obligació de tots lluitar contra els factors i situacions que puguin alterar aquesta convivència.

D’altra banda, la regidora Eva Mata ha anunciat que s’ha habilitat una nova zona d’esbarjo de lliure circulació per a gossos a la zona dels Còdols perquè els ciutadans puguin gaudir de les seves mascotes amb tranquil·litat. Aquest espai se suma a la zona d’esbarjo que ja hi ha al c/ Baix Llobregat.



©2019 Ajuntament del Vendrell