07-12 Arte azulwEl proper 15 de juliol, a les 20h, la sala d'exposicions temporals del Museu Deu es vestirà de color blau, d'un blau de diferents tonalitats i perspectives, d'un blau que dibuixa cabells rossos i robes de colors, d'un blau que marca des de porus de la pell a reflexos metàl·lics...

El visitant quedarà captivat pel traç del bolígraf, per la representació de rostres tan coneguts com Alaska i Mario, Elvis Presley, Serrat, David Bisbal, Antonio Orozco, Axl Rose, Lemmy Kilmister, Dave Gahan o d'altres personatges anònims com membres de la tribu mursi d'Etiòpia, periodistes que s'amaguen darrera d'una càmera de fotos antiga o rostres de noies amb ulls expressius.

L'hiperrealisme dibuixat amb bolígraf es mostra de la mà de l'artista Pablo Ariel Descalzo, argentí afincat a Catalunya, que va estudiar arquitectura. La seva afició artística amb la tècnica del bolígraf és del tot autodidacta.

Hi ha d'altres artistes que dibuixen amb bolígraf, però ho combinen amb aquarel·la, amb collage de papers o amb d'altres textures. Pablo Ariel únicament utilitza el bolígraf per fer el tramat, les taques, els ombrejats o els diferents plans.
Amb el títol "Arte Azul" s'exposen al Museu Deu més de quaranta obres fetes amb bolígraf fins el mes de setembre.

Podeu trobar més informació al Facebook (Pablo AD, Arte Azul) o a Instagram (ARTE_AZUL).



©2019 Ajuntament del Vendrell