DSCF1428 webAvui divendres, a les 13.30h, s'ha fet el lliurament de premis de la campanya comercial del Pla de Barris al local del carrer Doctor Robert, 32, on han estat exposats durant la campanya.

 

Aquesta ha estat la sisena campanya de dinamització comercial "Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir", que té com a objectiu potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics. Al lliurament de premis hi han assistit el regidor del Pla de Barris, Josep Mercader; la regidora de Turisme, Eva M. Serramià i el president del CIT, Magí Mateu.

En total s'han lliurat 16 lots confeccionats a partir dels 32 premis de Catalunya i tots els obsequis, vals de descompte i serveis oferts pels comerciants participants en la campanya. També hi ha hagut un premi per a un comerciant del nucli antic adherit i un premi al comerciant amb més "M'agrada" al Facebook de la campanya "Comprar al barri antic del Vendrell té premi". Els guanyadors han estat els següents:
Lliurats els premis de la sisena campanya comercial del Pla de Barris

Avui divendres, a les 13.30h, s'ha fet el lliurament de premis de la campanya comercial del Pla de Barris, al local del carrer Doctor Robert, 32, on han estat exposats durant la campanya.

Aquesta ha estat la sisena campanya de dinamització comercial "Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir", que té com a objectiu potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics. Al lliurament de premis hi ha assistit el regidor del Pla de Barris, Josep Mercader, la regidora de Turisme, Eva M. Serramià i el president del CIT, Magí Mateu.

En total s'han lliurat 16 lots confeccionats a partir dels 32 premis de Catalunya i tots els obsequis, vals de descompte i serveis oferts pels comerciants participants en la campanya. També hi ha hagut un premi per a un comerciant del nucli antic adherit i un premi al comerciant amb més "M'agrada" al Facebook de la campanya "Comprar al barri antic del Vendrell té premi".



©2019 Ajuntament del Vendrell