07-06 sorteig barris antics3wAvui dimecres, a les 11h, en el transcurs del programa de Ràdio el Vendrell “La Calaixera”, s’ha fet el sorteig dels premis de la sisena campanya de dinamització comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, que té com a objectiu potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics.

Al programa hi han assistit el regidor de Comerç, Kenneth Martínez, i el president del CIT, Magí Mateu.

Per participar en els sorteig només calia omplir les butlletes que es trobaven als establiments del nucli històric adherits i identificats amb el corresponent cartell.

Al Vendrell, s’han sortejat 16 lots confeccionats a partir dels 32 premis de Catalunya i tots els obsequis, vals de descompte i serveis oferts pels comerciants participants en la campanya. També hi ha hagut un premi per a un comerciant del nucli antic adherit i un premi al comerciant amb més “M’agrada” al Facebook de la campanya “Comprar al barri antic del Vendrell té premi”.

Consulteu aquí el quadre amb els noms dels guanyadors.

El lliurament de premis es durà a terme el proper divendres 8 de juliol, a les 13.30h, al local del carrer Doctor Robert, 32, on han estat exposats durant la campanya.



©2019 Ajuntament del Vendrell