Museu Deu 250En la taula "Museus i patrimoni" del Llibre Blanc de la Cultura liderada per l'Institut d'Estudis Penedesencs i celebrada el 2013 al Palau Maricel de Sitges, es va posar de manifest la necessitat de començar a impulsar accions conjuntes entre els diferents equipaments patrimonials del Penedès.

La Nit Blanca dels Museus del Penedès del proper divendres 8 de juliol és un conjunt d'activitats organitzades per diferents museus penedesencs. El Museu Deu s'ha unit a aquesta celebració organitzant una jornada de portes obertes de 18 a 23h, així com les següents activitats:


⃰ 18.30h: Conte "La caseta d'en Villà"
Si tens entre 3 i 5 anys no hi pots faltar!!!
Vine al Museu Deu a conèixer la història d'una caseta màgica, de colors, envoltada de llum i de moltes olors...
Acte relacionat amb l'exposició temporal temporal "IX Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d'arquitectura de Tarragona".
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

 

⃰ 19.30h: Taller d'arquitectura "Creo el meu espai"
Amb motiu de l'exposició temporal "IX Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d'arquitectura de Tarragona" els nens i nenes de 6 a 9 anys s'aproximaran al món de l'arquitectura a través d'un taller lúdic i educatiu que els despertarà el seu interès no només per l'arquitectura, sinó també pel món que els envolta, i per fer del seu entorn un món més sostenible.
El taller és gratuït però cal inscripció prèvia.

 

⃰ 22.00: Passeig amb dansa
Passejada pel museu tot gaudint d'un espectacle de dansa contemporània, a càrrec de l'Aula 3
Hora: A les 22 h
Lloc: Museu Deu (Pl. Nova, 6)

Per a més informació: Museu Deu. Plaça Nova, 6. El Vendrell
Tel.: 977666308 - museudeu@elvendrell.net – museudeu.com



©2019 Ajuntament del Vendrell