06-29 Cartell Mullat 2016El proper 10 de juliol de 2016, un any més, la piscina coberta de l'av. Camp d'Esports i la piscina descoberta del Complex Esportiu Club de Tennis Vendrell col·laboraran amb campanya Mulla't, que la Fundació Esclerosi Múltiple organitza des de l'any 1994.

Des de la Regidoria d’Esports, es vol convidar a tots els vendrellencs i vendrellenques a mullar-se de forma literal el diumenge dia 10 de juliol, a qualsevol de les dues piscines municipals obertes el diumenge. Amb el vostre bany solidari, es vol ajudar a la Fundació a batre un nou rècord de persones que es mullen per aquesta causa per donar suport a les més de 7.000 persones afectades per aquesta malaltia a Catalunya.

Nedar metres solidaris, comprar marxandatge de la campanya, tovallola, samarretes, bossa...

Aquest any el Mulla't celebra la 23a edició. Esperem de cor que un cop més us mulleu per a les persones que pateixen esclerosi múltiple.

Enguany els dibuixos de la imatge de la campanya han estat realitzats per “La Casa de Carlota”, un estudi de disseny en el qual treballen joves estudiants d’escoles de disseny i increïbles creatius amb síndrome de Down i autisme, que han volgut sumar el seu talent a la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Video You tube: https://youtu.be/YBNUVPfefR0



©2019 Ajuntament del Vendrell