06-27 PlacawEn compliment de l'acord de Ple del passat 19 de gener de 2016 de retirada de la simbologia franquista del municipi del Vendrell, aquest matí, des de la Regidoria de Via Pública s'ha procedit a retirar la placa de la Plaça de la Palla, adossada a la façana d'un grup d'habitatges.

De mosaic hidràulic rectangular, la placa anunciava la construcció d'un grup d'habitatges de promoció oficial. En el text s'esmenta l'organisme promotor (en aquest cas, la Delegación Nacional de Sindicatos), a més del nom del grup, el nombre d'habitatges i l'any de construcció o de promoció. El text va acompanyat de dues imatges: a l'esquerra el jou i les fletxes amb les sigles INV (de l'Instituto Nacional de la Vivienda) amb la casa; i a la dreta el pic, l'espiga i la palma, relatius a l'Obra Sindical del Hogar.

Està previst que demà al matí es retiri la placa ubicada a la façana d'un habitatge particular del carrer de Mar, dedicada a Francisco Palau Rabassó, fundador de la Peña ibérica del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell