06-23 RpcartellwEls Administradors de Santa Anna 2016 han presentat avui el nou cartell de la Festa Major del Vendrell, escollit després que hagin decidit retirar el cartell guanyador del Concurs de Cartells en comprovar que la imatge principal del mateix està sotmesa a drets d’autor.

També es dóna la circumstància que el cartell que havia resultat guanyador incloïa imatges d’alguns grups de cultura popular que no eren del Vendrell. Tot i això, els Administradors asseguren que aquest fet no ha estat la causa de la retirada, ja que a les bases del concurs no hi ha cap requisit sobre l’ús d’imatges.

El nou cartell, i que finalment representarà la Festa Major del Vendrell d’aquest 2016, va ser el segon finalista del Concurs i és fruït de l’obra col·lectiva de sis joves vendrellencs. Aquests han explicat que, entre tots, van dissenyar el cartell, amb il·lustracions relatives a la cultura popular del Vendrell. A l’acte de presentació han assistit dos dels joves autors: Joan Marc Ferret i Roger Jané.

En relació a aquest tema, els Administradors de Santa Anna han volgut fer públic aquest comunicat.



©2019 Ajuntament del Vendrell