06-16 rp turismar webDel 24 al 26 de juny, la 30a edició de la fira Turismar omplirà de nou la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga, però enguany l’espai expositiu s’amplia a l’avinguda del Balneari i als carrers adjacents.

Són uns dies en què els veïns del Vendrell i de la comarca, i tots els visitants que tenen segones residències o s’allotgen als hotels i càmpings, de retrobar-se cada any a l’inici de l’estiu. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez: “aquesta oportunitat l’aprofitem per organitzar una fira que té diferents objectius: primer, acollir expositors que ofereixen serveis als propietaris de segones residències; segon, mostrar l’àmplia oferta turística d’oci i lleure del Vendrell i comarca, i tercer, celebrar la festa d’inici de la temporada d’estiu amb un programa d’activitats (culturals, musicals, esportives) per a tota la família. Estem convençuts que la proposta que hem preparat per al Turismar d’enguany serà atractiva i sorprenent”.

Per tant, per celebrar l’inici de l’estiu, a la fira Turismar es podrà gaudir d’actuació castellera, bestiari de foc, sardanes, concerts, espectacles de carrer, exhibicions esportives, pista americana, trobada de plaques de cava, food trucks, vins i caves del Baix Penedès, i moltes coses més!

La inauguració oficial de la fira Turismar tindrà lloc el divendres 24 de juny, a les 13 h.

El programa d’actes es pot consultar a http://elvendrell.net/fira-turismar-cid-593



©2019 Ajuntament del Vendrell