06-20 premis concurs dibuix aigües tomoví guanyadora amb finalistes webCarlota Montero, del Col·legi Sagrat Cor del Vendrell, ha resultat guanyadora del certamen convocat per aigües de tomoví amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua.

A més, Mario Romero de l'escola Àngels Garriga, Júlia Ortiz del Pau Casals, Ariadna Rabasa i Alan Molina del Marta Mata i Carolina Kaste, Mar Torrecilla i Dídac Guerrera, del Sagrat Cor, han resultat finalistes i tots ells han rebut els seu premis.

L'alumna  guanyadora ha rebut una Tablet Samsung 7" i cadascun dels nens finalistes una càmera de fotos aquàtica.

La regidora d'Aigües, Camil·la Barnadas, els va lliurar els premis el passat divendres 17 de juny a la Sala de Plens i ha destacat aquesta iniciativa, per "la seva capacitat de conscienciar entre els més joves hàbits responsables pel que fa a l'aigua, tant pel que fa al seu consum, com a la seva devolució al mitjà natural, a través dels processos de depuració".

L'acte va comptar amb la presència del responsable del Servei Municipal d'Aigües, Sergi Martí, que va ressaltar la gran participació i la satisfacció per haver pogut fer arribar el missatge d'aquest any: "Han pogut conèixer millor l'aigua i el seu cicle integral, així com el treball que suposa portar-la a les llars amb totals garanties, amb qualitat i quantitat i a més utilitzant tecnologies que els fan la vida més fàcil i els ajuden a consumir-la de forma més responsable".

El certamen es va convocar el 22 de març, Dia Mundial de l'Aigua sota el lema "El Cicle de l'Aigua per a Valents" entorn del microsite http://www.elcicledelaiguaaiguesdetomovi.cat.
Hi podien participar els nens de 3r i 4rt de Primària de les escoles del Vendrell. Aquest any es proposava als nens que plasmessin el seu coneixement sobre cadascuna de les fases del cicle de l'aigua en un entorn de conte. Mags, paladines i altres personatges han inspirat als petits en aquest divertit repte, potenciant la seva creativitat al mateix temps que la seva conscienciació sobre l'aigua.

Des de l'organització del certamen apunten que l'objectiu era fonamentalment que "puguin recórrer cadascuna de les etapes del cicle integral de l'aigua, demostrant, a més, el que han après, creant el seu propi entorn de conte".



©2019 Ajuntament del Vendrell