06-16 campanya gossos4 webL'Ajuntament del Vendrell ha posat en marxa una campanya al municipi que té com a objectiu conscienciar els propietaris de gossos de la necessitat de complir determinats requisits per a una bona convivència, sobretot pel que fa a les dejeccions dels animals als parcs i a la via pública. Mitjançant la ubicació de cartells arreu del municipi, l'Ajuntament recorda als seus veïns que han de recollir les deposicions dels animals i que és l'obligació de tots lluitar contra els factors i situacions que puguin alterar aquesta convivència.

És per aquesta raó que l'Ajuntament demana als propietaris de gossos la seva col·laboració i que es respectin els espais públics. Tal i com ha afirmat el regidor de Convivència i Civisme, Rafel Gosalvez, “Aquesta campanya pretén conscienciar els propietaris de gossos sobre la importància de mantenir els espais de tots en condicions i combatre l’alt incivisme que ens trobem en aquest àmbit”.

D’altra banda, el regidor també ha volgut ressaltar que “des de l’Ajuntament es vetllarà per al compliment de les normes. Estem decidits d’acabar amb la problemàtica”.

El cartells distribuïts pel municipi també recorden als posseïdors d'animals que estan obligats a recollir i retirar els excrements de l'animal de forma immediata i que les dejeccions fecals han de ser dipositades higiènicament i de forma correcta (bosses o altres embolcalls impermeables) als contenidors d'escombraries, restant prohibit dipositar-les a les papereres públiques o als claveguerams.



©2019 Ajuntament del Vendrell