06-16 ConcertsFMwEls Administradors de Santa Anna 2016 i la Regidoria de Festes van donar a conèixer ahir el cartell de concerts de les Nits Joves de la propera Festa Major.

El dia 25 de juliol, dia de Sant Jaume, hi haurà una nit llarga de concerts que encetarà la formació Toboggan Tones, guanyadora del certamen de música jove d'Igualada 2015. Seguiran els locals Lax'n'Busto, que enguany celebren els seus 30 anys dalt dels escenaris i que al Vendrell oferiran un recull de cançons emblemàtiques del grup, basades en el seu disc Essencials. Els del Vendrell han anunciat que a partir del mes de novembre fan una aturada indefinida. El tercer grup de la nit seran els calafellencs Buhos, que presentaran el seu nou disc Lluna Plena. La nit acabarà amb l'actuació d'un DJ, encara per concretar.

Pel què fa al dia 26, Santa Anna, està prevista l'actuació del grup La Folie, guanyadors de concurs Track 2015, i a continuació, la del grup de Gandia La Raíz, considerat com un dels fenòmens musicals de l'any i que presentarà el seu darrer treball Entre poetas y presos. La nit de Santa Anna també clourà amb l'actuació d'un DJ.

Pel dia 27 de juliol, els Administradors han escollit un any més el concert dels 40 Principales, una festa musical que inclou mapping en tres dimensions, sorteig de marxandatge i performances, entre altres.

Enguany els concerts de les nits joves de la Festa Major es faran al pàrquing del carrer Colom, ubicat al costat del pavelló del Club d'Esports Vendrell. Els Administradors de Santa Anna consideren que després de buscar i valorar diverses opcions, aquesta és la més adequada per les condicions de l'espai i, especialment, perquè des del punt de vista de protecció civil i seguretat compleix els requisits. S'espera que l'afluència de públic en els concerts sigui d'unes 5.000 persones per nit.



©2019 Ajuntament del Vendrell