06-01 rp xarxes socials policia mpal2 webDesprés d’un any de presència a les xarxes socials la Policia Municipal del Vendrell en fa una valoració positiva. El regidor de Governació, Rafel Gosalvez, ha explicat que “l’obertura d’aquests nous canals de comunicació han tingut una bona acceptació per part de la ciutadania, i això ha estat possible gràcies a la implicació dels agents que ho gestionen i a la col·laboració de tothom que ho ha fet possible”.


El Facebook “Policia local del Vendrell” compta amb 2.048 seguidors i des del seu inici no ha parat de créixer amb una mitjana de 157 seguidors nous al mes. El Twitter @plelvendrell no té tants seguidors, 584, però també està en progressió ascendent amb una mitjana de 45 seguidors nous al mes. En aquestes xarxes socials es comunica informació de servei i la voluntat és que sigui útil per a la ciutadania. Les publicacions que tenen més èxit són les relacionades amb animals perduts i les activitats relacionades amb visites escolars a les dependències policials. Els agents que les gestionen estan satisfets per la bona acceptació que han tingut aquests nous canals de comunicació i agraeixen tota la col·laboració que han rebut per tirar-les endavant, tant des de l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament com dels agents que fan les patrulles i els faciliten imatges i informació del que passa al carrer per poder transmetre a través del Facebook i del Twitter.


La tasca de la Policia Municipal a TV el Vendrell

D’altra banda, s’ha aprofitat l’ocasió per explicar que, amb la voluntat d’apropar més la Policia Municipal a la ciutadania, properament, a TV el Vendrell, s’emetran unes petites peces informatives per donar a conèixer què es fa, com i per què. L’objectiu es transmetre a la població que la policia no només actua en matèria de seguretat i de control del trànsit, sinó que també es fa una tasca assistencial molt important que és poc coneguda. En total, s’emetran una dotzena de capítols, els quals també es podran visionar a través de les xarxes socials.


El telèfon 092 deixa de funcionar

I l’inspector cap de la Policia Municipal, Jordi Altarriba, ha informat que el proper 1 de juliol deixarà de funcionar el telèfon 092 i caldrà trucar al 112 per comunicar qualsevol incidència en la qual es requereixi la presència de las policia. D’aquesta manera, amb el 112, s’unifica el sistema de comunicació per tal de poder mobilitzar tots els mitjans necessaris, tant policials, com sanitaris, bombers, protecció civil, etc., per poder donar la millor resposta possible, i de forma àgil, a qualsevol situació d’emergència. 

 

Presentació de les dades de les xarxes socials de la Policia Municipal del Vendrell



©2019 Ajuntament del Vendrell