06-01 hola watty webEn el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, el proper dissabte 4 de juny, de 10 h a 13 h, a la Rambla del Vendrell, hi haurà instal·lades les següents activitats infantils:

Els Guardawatts. Els nens i nenes, de 3 a 6 anys, hauran d’apagar de forma simbòlica els aparells que s’han deixat encesos en una casa on no hi ha ningú.

Hola Watty!. Els nens i nenes, de 6 a 12 anys, hauran de relacionar, a través d’unes fitxes de colros, accions de consum o producció energètica ineficients amb d’altres més eficients.

L’energia en un dia. Els nens i nenes, de 6 a 10 anys, hauran d’avançar en un recorregut, mitjançant un dau, tot responent preguntes sobre pràctiques de consum energètic que fan guanyar o perdre guspires. L’objectiu és arribar al final amb el màxim nombre de guspires.

Les activitats, que són gratuïtes, estan organitzades per la Diputació de Tarragona i l’Institut Català d’Energia amb la col·laboració de la Regidoria d’ Eficiència Energètica de l’Ajuntament del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell