05-31 rpcasals estiu webEl proper dilluns 6 de juny s’inicia el període d’inscripció als Casals d’Estiu del Vendrell i de Coma-ruga i al Pira’t Estiu, activitats que faciliten la conciliació familiar, alhora que ofereixen una altra manera d’aprendre mitjançant el lleure.

Les activitats d’estiu del Vendrell i de Coma-ruga, organitzades per l’Associació Trèvol, l’Esplai Zig-Zag i l’Agrupament Escolta Tant com Puc, en col·laboració amb la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, estan adreçades als nascuts de l’any 2004 al 2012 (ambdós inclosos) i es desenvoluparan del 4 de juliol al 2 de setembre. Els Casals d’Estiu del Vendrell i el Pir’at Estiu es realitzaran a l’escola Àngels Garriga i els de Coma-ruga a l’escola Pla de Mar.

 

Fins al 23 de juny, les inscripcions dels Casals d’Estiu del Vendrell i Pira’t Estiu es poden fer al Centre cívic L’Estació del Vendrell (av. Jaume Carner, 1) i dels Casals d’Estiu de Coma-ruga al Centre Cívic (av. Generalitat, s/n) i a l’Associació Trèvol (Camí Reial, 13-17).

 

Les inscripcions es podran fer per períodes setmanals, amb un horari de 9.30 h a 13.30 h, d’un total de 9 setmanes al llarg de l’estiu. Cada setmana té un cost de 39 € i se'n bonifica el preu per cada quinzena, que llavors té un cost de 67 €. També hi haurà un servei d’acollida de 8 h a 9.30 h, el cost del qual és de 10 € setmanals, 19 € si és en setmanes consecutives, i un servei d’acollida de migdia de 13.30 h a 14 h amb un cost de 5 €.

 

Pel que fa al servei de menjador dels Casals d’Estiu del Vendrell, funciona com el criteri de preus per setmana de les activitats: té un cost de 35 € per setmana i, fent la inscripció de la segona setmana consecutiva, el cost serà de 60 € per a dues setmanes. Com a novetat, aquest any, els Casals d’Estiu de Coma-ruga també ofereixen un servei de menjador.

 

El Pira’t Estiu és un projecte adreçat a joves nascuts de l’any 2000 al 2003 (ambdós inclosos). Dura tres setmanes (del 4 al 22 de juliol), les dues primeres setmanes es realitzaran excursions i la tercera es marxarà cinc dies d'acampada. El cost d’aquesta activitat és de 158 €.

 

Casals d'Estiu del Vendrell

 

Casals d'Estiu de Coma-ruga

 

Pira't Estiu

 

Per a més informació: Regidoria d’Infància i Joventut, tel. 977 66 32 89.



©2019 Ajuntament del Vendrell