04 webMés d’un miler de persones han pedalejat aquest cap de setmana amb motiu de la 74a edició de la Festa de la Bicicleta del Vendrell. L’acte va reunir associacions, entitats, grups escolars i tot tipus de persones que van gaudir amb la bicicleta pels carrers de la vila. D’altra banda, es van recaptar 227 euros amb la venda de butlletes solidàries que es destinaran al projecte de Tallers de cuina solidària de Càritas del Vendrell.

Els premis de la 74a Festa de la Bicicleta van ser els següents:

Guanyadors de carrosses d’escoles:

1r premi, dotat amb 400 euros, per a l'escola Àngels Garriga, amb un castell

2n premi, dotat amb 300 euros, per a l’escola Marta Mata, amb una caseta de caramels

3r premi, dotat amb 250 euros, per a l'escola Pau Casals, amb una papallona

Guanyadors de carrosses d’entitats:

1r premi, dotat amb 400 euros, per als Pastorets del Vendrell, que recordaven el primer any de la reobertura de la Casa Museu Àngel Guimerà

Guanyadors al grup més nombrós:

Premi de 200 euros a l'escola Àngel Guimerà, amb 195 participants

Grup més original:

Premi de 250 euros al grup del Col·legi Sagrat Cor, que anaven d’emoticones

D’altra banda, durant el dissabte es van celebrar una sèrie d’actes relacionades amb la bicicleta: la V Mostra “Tot sobre rodes”, un Campionat infantil de patins, una exhibició i taller de biketrial a càrrec del campió del món Àngel Batlle, la II Prova de resistència BTT 3 hores i la 9a Pedalada nocturna, una activitat familiar que aquest any ha reunit un centenar de participants.


Des de l’organització de la Festa de la Bicicleta es vol agrair especialment la seva participació desinteressada a totes les persones que van col·laborar i prendre part activa en la celebració d’aquesta festa durant tot el cap de setmana.



©2019 Ajuntament del Vendrell