05-24 rp jornada franquicies webL’Ajuntament del Vendrell a través de l’Eina Espai Empresarial, Pimec Comerç Tarragona, l’Associació de comerciants del Vendrell (CIT),l’Associació Espanyola de Franquícies i l’Associació Catalana de Franquiciadors junt amb la col·laboració del Banc de Sabadell i Pla de Barris, organitzen una jornada el dimarts 7 de juny, a partir de les 9:30 h, a l’Eina Espai Empresarial, per tal de mostrar els principals aspectes que s’han de tenir presents en el moment d’emprendre sota el paraigües d’una marca franquiciadora, així com els passos que s’han de donar per poder posar en marxa la teva pròpia franquícia.

Els objectius de la jornada són donar informació sobre les franquícies i crear un espai de trobada entre emprenedors, empresaris i marques franquiciadores, per tal d’estimular la creació de nous negocis. Es preveu la presència de franquícies importants com Abacus, Folder i Carrefour.

El regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, ha destacat la importància que al Vendrell hi hagi una oferta comercial àmplia: “la presència de marques conegudes complementa el comerç tradicional de proximitat i li dóna més dimensió comercial”.

Per part de Pimec Comerç Tarragona, el seu president, Florenci Nieto, ha dit que “creiem en el potencial comercial del Vendrell i un exemple d’aquesta fortalesa és l’organització del Shooping Night, un esdeveniment que té un bon reconeixement a tota la demarcació”.

Magí Mateu, president del CIT, ha valorat positivament la presència de franquícies “perquè poden reforçar l’oferta comercial del Vendrell”.

La jornada està oberta a tothom que estigui interessat en muntar un negoci i estigui a la recerca d’oportunitats en el món de la franquícia. 

Per a més informació: L'EINA – Espai Empresarial, tel. 900 33 88 33.



©2019 Ajuntament del Vendrell