05-25 Cros VendrellwEl passat diumenge 22 de maig, les pistes d'atletisme del Vendrell van ser l'escenari del Cros Escolar del Vendrell.  Amb aquesta prova, organitzada per la Regidoria d'Esports, el Consell Esportiu del Baix Penedès i els professors d'educació física i les Ampes de les escoles del Vendrell i Coma-ruga, s'ha donat per finalitzada la temporada de cros 2015-16 que ha portat a conèixer i recórrer les diferents poblacions de la comarca amb un total de 10 proves.

L'acte va començar a les 11 h del matí amb les curses escolars de les diferents categories i va finalitzar amb la Cursa de majors de 18 anys que van recórrer una distància de mil metres, davant l'expectació de tots els escolars participants, pares i familiars.

L'entrega de premis i trofeus va anar a càrrec de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el regidor d'Esports, Ferran Trillas i Íngrid Salas i Montse Rodríguez, membres de la junta del Consell Esportiu del Baix Penedès.

El regidor d'Esports, Ferran Trillas, va fer una valoració positiva de l'edició d'enguany del Cros, que ha reunit prop de 400 esportistes de les diferents categories. A més, va agrair a tots els col·laboradors, voluntaris i patrocinadors que han fet possible que tan aquest Cros del Vendrell com el Cros de Coma-ruga del passat mes d'abril fossin un èxit.
Podeu consultar els resultats i classificacions generals al web del Consell Esportiu del Baix Penedès: www.cebp.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell