05-25 Torneig IntercasalswUn dels punts de trobada dels joves del Vendrell i de Calafell són els Casals Jove. Aquests són espais molt dinàmics en els quals joves del municipi participen en diverses activitats d'oci i formació.

Una de les tasques d'aquests casals públics és fomentar la relació entre els joves des del respecte, la comprensió, la igualtat, la participació, la comunicació, la col·laboració i com no, la sociabilitat, trencant les diferències i barreres que a vegades poden sorgir per diferents motius.

Aquest any els responsables d'ambdós casals van decidir organitzar un torneig de futbol entre jugadors dels dos municipis. La fase prèvia va tenir lloc el 6 de maig a la Pista del Castell de Calafell poble i la gran final es va celebrar el passat divendres 20 de maig, a les pistes Cruyff del Vendrell. Hi van participar una seixantena de joves d'entre 13 a 16 anys, repartits entre 10 equips, la majoria usuaris habituals dels respectius casals.

Els guanyadors absoluts del torneig van ser Els Folletis del Vendrell, mentre que en segona posició va quedar l'equip Casal Jove del Vendrell. Els guardons i records d'aquest torneig van estar cedits per diferents establiments privats del Vendrell i Calafell.



©2019 Ajuntament del Vendrell