05-25 plan ocupacio treball barris c webDes d'aquesta setmana, la Regidoria de Medi Ambient acull un nou pla d'ocupació dins del projecte "Millorem el Barri" del programa "Treball als Barris" i que està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

En concret, es tracta de 10 contractes de peó de neteja viària, que formen part d’una brigada que s’encarrega del manteniment i la neteja dels carrers del nucli antic del Vendrell.

Les persones beneficiàries d’aquest plans d’ocupació, a part d’haver complert altres requisits de les bases de la convocatòria, són veïns i veïnes de la zona del Pla de Barris que es trobaven en situació d’atur i que no rebien cap subsidi per desocupació.

La Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals és l’encarregada d’organitzar les tasques d’aquesta brigada de neteja viària. La durada dels contractes serà de 6 mesos.

La regidora de Medi Ambient, Eva Mata, ha declarat que "el compromís del govern és fomentar la generació de llocs de treball per reduir l'atur del municipi". En aquest cas, la contractació directa d'aquestes deu persones suposa un impacte immediat a l'economia de les seves famílies i, alhora dóna una resposta a una de les necessitats més urgents del Vendrell, com és la neteja viària.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell