05-24 Administradors Santa Anna 02 webAvui, al migdia, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, ha tingut lloc la presentació dels Administradors de Santa Anna que seran els encarregats d’organitzar la Festa Major del 2016, que són les persones següents:

-Ivan Ràfols, membre de la Comissió de la festa del barri del Serrallo, lampista i voluntari de Protecció Civil del Vendrell.

-Alba Cubel, membre de la Comissió de la festa del barri del Serrallo i tècnica de transport sanitari.

-Francesc Nieto, membre de L’Embarcada i tècnic de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell.

-Àgueda Vilar, exmembre de la Junta de L’Embarcada dels infantils i psicòloga.

-Mònica Padilla, membre de L’Embarcada, del Ball de Cintes, i directora de l’escola Marta Mata.

-Meritxell Bosch, psicòloga infantil.

-Josep Manel Domínguez, auditor de qualitat.

La regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, els ha agraït el fet d’acceptar aquest càrrec, el qual suposa un gran honor pel motiu de fer-se seva la Festa Major del Vendrell.

Per part dels administradors, que ja fa un temps que hi estan treballant, s’ha avançat que es mirarà de potenciar el castell de foc i les activitats de caire familiar, i que encara estan valorant en quin espai es farien els concerts.

Aquest any, una part dels administradors han estat escollits a través de les comissions de les festes dels barris i d’altres han estat triats. De cara al 2017, els administradors seran nomenats segons el que marqui el Protocol de la Festa Major, que properament s’aprovarà i que avui també s’ha presentat en roda de premsa.



©2019 Ajuntament del Vendrell